Mens, Beleid en Techniek

Security diensten

We maken cybersecurity toegankelijk en zijn hierbij de brug tussen techniek en de business.

Security diensten

Hoe veilig je omgeving is, heeft alles te maken met de samenhang tussen je beleid, het inrichten van de juiste processen en procedures daar omheen, en het controleren of deze ook worden nageleefd. PuraSec biedt diensten over dit gehele spectrum heen. Onze visie is dat mens, beleid en techniek onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn en het essentieel is om op al deze deelgebieden de zaken op orde te hebben.

Wij staan voor een pragmatische aanpak en gebruiken de methode die past bij de behoefte, volwassenheid en fase waarin een organisatie zich bevindt. Zo zorgen we dat projecten behapbaar blijven en doelen worden behaald.

“Beseft u dat u stappen moet maken op het gebied van cybersecurity, maar weet u niet goed waar u moet beginnen op dit vlak?”

 

Wij zien dat MKB bedrijven het belang van cybersecurity steeds meer erkennen, echter hebben zij vaak de vragen ‘waar zit nu echt mijn risico op dit gebied en hoe moet ik beginnen om dit inzichtelijk te maken?’ Om deze risico’s op de gebieden mens, beleid en techniek in een oogopslag inzichtelijk te maken, biedt PuraSec kosteloos het MKB adviesrapport aan. Op basis van dit rapport kunnen bedrijven zodoende zelf bepalen welke beveiligingsmaatregelen zij willen implementeren en in welke mate.

 

Deze klanten gingen u voor.

vluchtenlingenwerk
13719_logo-tno_zwart
warchild
1200px-nato_otan_landscape_logo.svg_
essent
fujitsu

Ontdek de mogelijkheden

Samen kijken naar de mogelijkheden
Neem contact met ons op!

Heb je een vraag? Stuur ons een mail en we komen spoedig bij je terug.

Niet leesbaar? Verander tekst captcha txt