Security diensten

ISO 27001

“Middels een pragmatische aanpak en ondersteund door een interactief framework helpt PuraSec bedrijven ISO 27001 te implementeren. Op basis van de doelstelling van de klant wordt er een plan van aanpak opgesteld, prioriteiten vastgesteld en tijdslijnen gemonitord.”

 

Veel bedrijven hebben al de nodige maatregelen getroffen om informatie te beschermen, maar vaak ontbreekt de samenhang. ISO 27001 definieert een managementsysteem waardoor informatiebeveiliging onderdeel wordt van al uw bedrijfsprocessen. Met een ISO 27001 certificaat kunt u aantonen dat uw informatiebeveiliging optimaal is ingeregeld.

Dankzij onze specifieke kennis op security-gebied in combinatie met ervaring in procesoptimalisatie zijn wij dé partner om u op weg te helpen met uw ISO 27000 series, NEN 7510 en MedMij certificering. Op basis van een snelle nulmeting inventariseren wij wat er nodig is om tot een passende implementatie te komen die leidt tot een goed auditresultaat.

Wij ondersteunen hierbij in de mate die past bij uw organisatie. Wij kunnen het meeste werk op ons nemen, maar u kunt ook veel zélf doen: de balans bepaalt u. Wij gebruiken het Instant 27001-framework voor het overzichtelijk en eenvoudig opzetten, integreren en bijhouden van alle documentatie. U wordt eigenaar van dit systeem, dat u ook na de implementatie kunt blijven gebruiken als information security management system.

Inmiddels heeft PuraSec een trackrecord op het gebied van ISO 270001, 27002 en 27701 implementaties. Ook zijn wij, door onze ervaring binnen de zorg, specialist in het implementeren van informatiebeveiliging standaarden binnen deze branche zoals NEN 7510 en MedMij.

PuraSec ondersteunt u graag op een pragmatische manier met de implementatie van onderstaande normen:

  • ISO 27001

  • ISO 27002

  • ISO 27701

  • NEN 7510

  • MedMij

Neem contact met mij op!

Deze klanten gingen u voor.

vluchtenlingenwerk
13719_logo-tno_zwart
warchild
1200px-nato_otan_landscape_logo.svg_
essent
fujitsu

Ontdek de mogelijkheden

Samen kijken naar de mogelijkheden
Neem contact met ons op!

Heb je een vraag? Stuur ons een mail en we komen spoedig bij je terug.

Niet leesbaar? Verander tekst captcha txt
Secured By miniOrange