Cybersecurity as a service

Wij zien dat veel bedrijven het lastig vinden om security op een volwassen manier te implementeren en te onderhouden binnen hun organisatie. Dit heeft een zekere focus, continuïteit en specialistische kennis nodig die niet altijd intern in te vullen is. Bijvoorbeeld omdat bestaande medewerkers deze kennis niet hebben, maar een volledige FTE met de benodigde ervaring aannemen niet logisch of haalbaar is.

Om te helpen ook in deze situatie de basis goed op orde te hebben bieden wij de totaaloplossing ‘Cybersecurity as a service’ waarmee we onze klanten ondersteunen bij alles wat er nodig is om de informatiebeveiliging goed op orde te krijgen en te houden. We zorgen daarbij dat de informatie ook binnen de organisatie geborgd wordt zodat je het altijd zelf weer verder op kunt pakken als dit gewenst is. Tenslotte geven we trainingen aan medewerkers zodat jouw onderneming steeds zelfstandiger en weerbaarder wordt op het gebied van cybersecurity.

Beleid

Allereerst bekijken we samen welke risico’s er belangrijk zijn binnen jouw organisatie. Op basis van deze risico’s stellen we de benodigde policies en procedures op die nodig zijn om deze risico’s te verkleinen. Hiernaast stellen wij een security officer tot je beschikking die kan helpen met de meest uiteenlopende vragen op het gebied van cybersecurity. Ieder kwartaal vindt er een evaluatie plaats om te bekijken of er nog iets veranderd is ten aanzien van het risicoprofiel en waar nodig kunnen dan aanpassingen worden doorgevoerd.

Techniek

Wanneer de risico’s inzichtelijk zijn is het belangrijk om te kijken of hier ook op technisch gebied de juiste maatregelen voor zijn getroffen. Wij voeren pentesten uit en geven hiermee inzicht in de veiligheid van jouw netwerk en/of applicaties. Daarnaast ondersteunen we je bij het oplossen van bevindingen op een manier waarbij je de informatie zelf kunt gebruiken om het in de toekomst ook goed te blijven doen. Zelfs wanneer je alles hebt gedaan om je bedrijf te beschermen tegen een aanval of incident kan er helaas altijd nog iets gebeuren. Wij zorgen dat je ook op zo’n moment de juiste ondersteuning krijgt die nodig is middels een incident response hotline.

Training

Om ervoor te zorgen dat de kennis op het gebied van cybersecurity wordt geborgd binnen jouw organisatie geven we ook trainingen op het gebied van security awareness en indien van toepassing secure development. Deze trainingen hebben een jaarlijks terugkerend karakter om te zorgen dat de awareness en kennis op het gewenste niveau blijft.

We hebben voor bijna elk bedrijf een passend pakket, al vanaf € 1.000,- per maand, ongeacht omvang, omzet of FTE. Neem dus vrijblijvend contact met ons op als je meer wilt weten.

CYBERSECURITY AS A SERVICE

BELEID

  • Risk assessment
  • Beleid & procedures
  • Security officer as a service

TECHNOLOGIE

  • Pentesten
  • Monitoring
  • Incident response

TRAINING

  • Awareness training
  • Secure development training
  • Capture the Flag challenge