Secure a job!

Wij zijn op zoek naar uitbreiding van ons team. Heb je interesse in security en ben je een toegankelijk persoon die graag anderen helpt? Hou jij ervan om klanten écht verder te brengen en lijkt het je leuk om mee te bouwen aan een groeiend bedrijf? Neem dan eens vrijblijvend contact op.

Ons team & kantoor

Ons kantoor is gevestigd in Delft en als we niet bij klanten aan het werk zijn komen we daar dan ook graag bij elkaar. We zijn een groep enthousiaste professionals en vinden het geweldig om goed werk neer te zetten voor onze klanten. Daarbij staan we altijd voor elkaar klaar en weten we elkaar te motiveren als dit een keer nodig is.

Naast security experts zijn we wintersporters, powerlifters, crossfitters, voetballers, tafeltennisers, korfballers en wandelaars. We vinden sport en beweging heel belangrijk en maken daar dus graag tijd en ruimte voor. Een goede balans tussen werk en plezier is in onze ogen essentieel om het allemaal leuk te houden. Dat betekent dat we een hoop lol hebben en zodra iets ook maar lijkt op een succes(je) dan wordt dat meteen gevierd!