Experts in Cybersecurity

PuraSec

Security diensten op het gebied van mens, beleid en techniek

Over ons

PuraSec is onderdeel van de Impulsum Group en heeft als doel om security kennis op een toegankelijke en pragmatische manier over te dragen zodat bedrijven hier zelfstandig mee aan de slag kunnen. Bij het realiseren van deze missie speelt de samenwerking met brancheorganisatie ‘Cyberveilig Nederland’ een belangrijke rol.

Op basis van jarenlange ervaring in de security branche en diverse opdrachtgevers heeft PuraSec alle kennis in handen om klanten van een passende oplossing te voorzien binnen de deelgebieden ISO 27001, Security scanning en Security officer as a service.

PuraSec is onderdeel van de

impulsum_400x87

Roos Dijkxhoorn

Roos heeft in het begin van haar carrière voor het eerst kennis gemaakt met security dienstverlening bij Pine Digital Security. Direct was duidelijk dat dit dé match was voor haar. Na de nodige ervaringen op commercieel gebied is zij dan ook weer bij dit bedrijf teruggekeerd om zich volledig toe te leggen op dit onderwerp. Na het vervullen van diverse algemene functies en het opdoen van veel relevante kennis voor het vakgebied, is zij overgestapt naar een adviserende rol.

Om haar kennis te toetsen en aan te tonen heeft zij de security manager opleiding succesvol afgerond, en haar CISM en CISSP certificeringen behaald. Inmiddels heeft zij ervaring opgedaan in diverse opdrachten, waaronder als IT security officer bij de Nederlandse Loterij en security projectmanager bij Fujitsu, die de werkplekken bij ING beheert. In deze opdrachten heeft Roos veel kennis en ervaring opgedaan op het gebied van compliance en audit (o.a. ISO27001), security management, incident response en het trainen en begeleiden van medewerkers met betrekking tot security.

Roos is een echt operations-type, en zorgt binnen PuraSec dat iedereen op de juiste manier gefaciliteerd en ondersteund wordt om hun werk op de juiste manier op te leveren, en houdt daarbij scherp toezicht op het voldoen aan alle wensen van de klant en de gemaakte afspraken.

David van der Sluis

Op vroege leeftijd was al duidelijk dat David het leuk vond om de systeembeheerders op school te plagen en hield hij zich bezig met hacker challenges. David is begonnen als een developer bij Kuipers Electronic Engineering waar hij zich bezighield met de ontwikkeling van waterlevelmanagement-software.

Echter na bijna 8 jaar kroop het bloed waar het niet gaan kon en ging David aan de slag als security consultant bij Pine Digital Security. Al snel groeide hij uit tot iemand die naast het pentesten gevraagd werd voor het geven van trainingen en security management rollen bij vooraanstaande organisaties. Doordat hij zich zowel binnen de techniek als de business begeeft, is het samenbrengen van deze twee “werelden” hem niet vreemd. David is op basis van zijn ervaring inmiddels specialist op het gebied van DevSecOps en hij ondersteunt mens en organisaties om dit te implementeren en te optimaliseren. Binnen PuraSec is hij verantwoordelijk voor het ontwikkelen van diensten op basis van de technische trends en ontwikkelingen.

Charl Tuwanakotta

Na het vervullen van diverse managementfuncties is Charl in 2015 de security wereld ingerold en mocht toen direct aan de slag bij de samensmelting van Computest en Pine Digital Security. Zijn ervaring in het opzetten, coachen en aansturen van teams kwam hierbij van pas daar hij verantwoordelijk was voor de organisatorische verandering middels het opzetten van multidisciplinaire zelfsturende teams. Hiernaast is hij de afgelopen jaren verantwoordelijk geweest voor het ontwikkelen van nieuwe securitydiensten en heeft hij deelgenomen in de projectgroep voor het opzetten van 27001. Inmiddels heeft Charl al diverse implementaties succesvol afgerond en helpt hij bedrijven met een pragmatische en efficiënte implementatie. Verder helpen de ervaring en kennis van Charl in zijn managementrollen voor het verder ontwikkelen van PuraSec en de verdere dienstverlening.

PuraSec Team

Neem contact met ons op!

Heb je een vraag? Stuur ons een mail en we komen spoedig bij je terug.

Niet leesbaar? Verander tekst captcha txt
Secured By miniOrange