Security diensten

Security testing

“Security specialisten van PuraSec helpen bedrijven met het vinden van kwetsbaarheden in applicaties en infrastructuren middels het handmatig onderzoeken en structureel testen van de omgeving. Hierbij staat ten alle tijden de verhouding tussen bescherming en investering centraal.”

 

Het komt steeds vaker voor dat bedrijven geconfronteerd worden met een hack. Denk aan recente voorbeelden bij grote partijen waarbij data gestolen of onbruikbaar gemaakt is. Veel voorkomende oorzaken hiervan zijn fouten tijdens het ontwikkelen van applicaties en het niet tijdig installeren van patches en updates. Hier zijn relatief eenvoudige maatregelen voor te treffen.

PuraSec helpt in het opzetten en beheren van processen op het gebied van versiebeheer en software veiligheid zodat u de meest voorkomende aanvallen kunt voorkomen. Aan de hand van dit risicoprofiel en verdere doelstellingen zal PuraSec samen met u de juiste balans zoeken tussen bescherming en benodigde investering. PuraSec vindt dat dit ten alle tijden in balans moet staan en adviseert u hier dan ook graag in.

Door onze ervaring met de meest uiteenlopende omgevingen en partijen is er geen uitdaging voor ons te complex! Hierbij gaan onze security specialisten zowel handmatig als geautomatiseerd te werk. Voor het continu testen van webapplicaties en infrastructuren kunnen onze specialisten u ook helpen met het implementeren van een automatische security scan en beoordelen van de resultaten.

Vraag nu vrijblijvend een intake aan voor uw webapplicatie en/of infrastructuur.

 

Neem contact met mij op!

Deze klanten gingen u voor.

vluchtenlingenwerk
13719_logo-tno_zwart
warchild
1200px-nato_otan_landscape_logo.svg_
essent
fujitsu

Ontdek de mogelijkheden

Samen kijken naar de mogelijkheden
Neem contact met ons op!

Heb je een vraag? Stuur ons een mail en we komen spoedig bij je terug.

Niet leesbaar? Verander tekst captcha txt