Security diensten

We maken cybersecurity toegankelijk en zijn hierbij de brug tussen techniek en de business.

Security Officer as a Service

“PuraSec levert ‘alleskunners’ op het gebied van security. Zij helpen met brede security gerelateerde onderwerpen en zijn flexibel inzetbaar als operationele handjes of een strategische partner.”

 

Er zijn goede ontwikkelingen gaande, waarbij steeds meer organisaties hun security serieus en professioneel vorm willen geven. De uitdaging voor bedrijven is om hier de juiste specialistische kennis uit de markt te halen. Hiervoor is echter vaak (tijdelijk) extra ondersteuning en expertise nodig. Dit kan zijn in de vorm van een CISO die de lijnen uitzet, maar ook zien we dat er soms simpelweg operationele handjes nodig zijn om processen en procedures sneller uit te werken en te implementeren.

Middels het flexibel aanbieden van security experts ondersteunt PuraSec bedrijven met het opzetten en onderhouden van hun beleid. Bedrijven kunnen snel beschikken over de benodigde expert en indien nodig op- of afschalen, zodat capaciteit en budget aangepast kunnen worden aan de wensen van de klant.

Hiernaast zien wij dat informatiebeveiliging standaarden steeds populairder worden omdat dit houvast geeft binnen het bedrijf op het gebied van security. PuraSec levert flexibele en pragmatisch ingestelde security officers die kunnen ondersteunen met de implementatie en het beheer van deze standaarden en indien nodig het vertalen naar beleid.

Wij kunnen u helpen op een manier die voor uw organisatie werkt door het aanbieden van een security officer/manager, consultant of projectmanager. Op het gebied van privacy levert PuraSec privacy officers en functionarissen gegevensbescherming.

Neem contact met mij op!

Deze klanten gingen u voor.

vluchtenlingenwerk
13719_logo-tno_zwart
warchild
1200px-nato_otan_landscape_logo.svg_
essent
fujitsu

Ontdek de mogelijkheden

Samen kijken naar de mogelijkheden
Neem contact met ons op!

Heb je een vraag? Stuur ons een mail en we komen spoedig bij je terug.

Niet leesbaar? Verander tekst captcha txt