Werken bij

“Bij PuraSec maak jíj het verschil”

Wij hebben PuraSec opgericht met de gedachte dat werken vooral een verrijking moet zijn en je de ruimte moet geven om je te ontwikkelen in de richting die jij gaaf vindt. Daarnaast vinden wij het belangrijk om transparant en open te zijn naar elkaar, zodat we alle kansen die we krijgen zo goed mogelijk met elkaar kunnen benutten. We helpen elkaar altijd vooruit, ook als het moeilijk wordt!

We werken heel hard en veel, maar omdat we zo enthousiast zijn over wat we doen krijgen we daar energie van. We zijn serieus als het moet, maar hebben ook plezier als het kan. We vieren successen, en als we een drukke periode hebben gehad dan sturen we elkaar ook gewoon gerust naar huis om op te laden door tijd te besteden aan je thuisfront, te sporten, of desnoods ga je een paar dagen gamen, als het voor jou maar werkt.

Ons doel is om een leuke club mensen bij elkaar te hebben die veel plezier hebben in wat ze doen, en gemotiveerd zijn om zich te ontwikkelen in een richting die bij ze past. Iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen stukje PuraSec! En hoe beter wij onze zaakjes met elkaar op orde hebben, hoe meer we elkaar daarvoor kunnen belonen. Je krijgt wat je geeft. Zo houden we elkaar scherp en gemotiveerd.

Ontdek de mogelijkheden

Samen kijken naar de mogelijkheden
Neem contact met ons op!

Heb je een vraag? Stuur ons een mail en we komen spoedig bij je terug.

Niet leesbaar? Verander tekst captcha txt