Werkwijze

Educatie

Met educatie willen we zoveel mogelijk kennis over brengen naar uw organisatie met als doel om (deels) zelfstandig bepaalde activiteiten te kunnen gaan uitvoeren. Afhankelijk van het onderwerp kan een korte training voldoende zijn, maar het is ook mogelijk om langere trajecten aan te bieden waarbij wij uw medewerkers aan de hand nemen om stap voor stap de juiste skills aan te leren om zelfstandig diverse security-activiteiten uit te voeren.

Is uw organisatie al volwassener en heeft zij vooral behoefte aan advies of een security-klankbord? Dan bieden wij ook consults aan, waarbij we met uw casus meedenken.

Detachering

Voor langdurige projecten, de behoefte aan (tijdelijke) invulling van een specifieke rol of om operationele redenen kan het zijn dat de beste oplossing is om iemand parttime of fulltime op locatie aanwezig te hebben voor het opzetten van beleid en processen, het begeleiden van projecten of het uitvoeren van andere werkzaamheden. Wij zijn flexibel inzetbaar om u te ondersteunen.

Projecten

Sommige activiteiten lenen zich goed om in projectvorm uit te voeren. Een vooraf afgesproken tijdlijn, deliverables en fixed price. Zo weten we beiden waar we aan toe zijn en kunnen werkzaamheden afgekaderd worden waardoor er op een overzichtelijke manier naar een of meerdere doelen toe kan worden gewerkt.

Deze klanten gingen u voor.

vluchtenlingenwerk
13719_logo-tno_zwart
warchild
1200px-nato_otan_landscape_logo.svg_
essent
fujitsu

Ontdek de mogelijkheden

Samen kijken naar de mogelijkheden
Neem contact met ons op!

Heb je een vraag? Stuur ons een mail en we komen spoedig bij je terug.

Niet leesbaar? Verander tekst captcha txt