Contact us    EN / NL

ISO 27001 Implementatie

DEARhealth


We zijn een digital tech bedrijf dat artificial intelligence gestuurde zorgpad-technologie levert. Onze oplossing is door- en voor zorgprofessionals ontwikkeld en richt zicht op de chronische, complexe en kostbare ziektebeelden. De technische oplossing zorgt ervoor dat patiënten op basis van historische data worden ‘weg-genavigeerd’ van reeds bekende risico’s die bij het ziektebeeld passen. Ons werkgebied is de zorg en wij gebruiken (veel) patiënt-data in ons innovatieve platform. Dit maakt dat wij met betrekking tot informatiebeveiliging roomser moeten zijn dan de paus en compliant moeten zijn aan veel (internationale) wet- en regelgeving en informatiebeveiligingsnormen. Dit zit in ons DNA ingebakken en is de reden dat wij vanaf de start in juni 2019 al een partnership hebben met PuraSec die ons ondersteunt op dit gebied.

Waarom past PuraSec bij ons?

Wij zijn een startende onderneming die zich in de zorg flexibel opstelt om samen met de markt onze innovaties in de praktijk te beproeven. Daar hoort een partner bij die in die flexibiliteit mee kan en ook de grillen van een start-up in een uitdagende industrie begrijpt. Een organisatie die niet gefrustreerd raakt en dezelfde positieve energie heeft als wij, in oplossingen denkt en gemotiveerd is om het doel te bereiken.

WE GAAN HET SAMEN REDDEN
KATINKA DE KORTE, GENERAL MANAGER

Al vanaf het begin is er wederzijds veel vertrouwen geweest in elkaars kennis en kunde. Dit is essentieel om de snelheid erin te houden en op een praktische manier stappen te maken. De bevlogenheid en betrokkenheid van de consultants bij PuraSec heeft ervoor gezorgd dat het team optimaal is meegenomen in het proces. Het feit dat wij tijdens de audit veel complimenten hebben gekregen over de opzet en implementatie van ons ISMS is een mooie reward op ons harde werk als team en samen met PuraSec.

Tooling – Instant27001

Wat perfect bij de pragmatische aanpak van PuraSec paste is de tooling die we hebben gebruikt. Door middel van een praktisch invulbaar framework in Confluence hebben we op een overzichtelijke manier de stappen voor het opzetten van een ISMS kunnen volgen, en hebben we direct gezamenlijk alle processen gedocumenteerd. Ook vormt dit een goede basis voor het borgen van het ISMS en het opvolgen van de plan-do-check-act cyclus.

DE ENERGIE DIE IK BIJ JULLIE ZIE MAAKT HET VERSCHIL
KATINKA DE KORTE, GENERAL MANAGER

De samenwerking met PuraSec sloot vanaf dag één heel erg aan op wat we zochten. In eerste instantie zochten we een fulltime security officer, maar toen we op het pad kwamen van PuraSec werden we daar meteen enthousiast van. Ik ben ervan overtuigd dat we met een fulltime security officer nooit zo snel, zo ver waren gekomen als met PuraSec. We beschikken met PuraSec over een diversiteit aan expertises binnen het team, en een partnership dat verder reikt dan het leveren van alleen een dienst. De zin die jullie erin hebben en de bevlogenheid werkt aanstekelijk en maakt het voor ons ook leuk.

Compliance met een glimlach :)