Over ons

PuraSec is opgericht door een ambitieus drietal, met een eigen visie op cybersecurity waarbij toegankelijkheid voorop staat. Het allerbelangrijkste voor ons is een oplossingsgerichte werkwijze waarbij de klant op een pragmatische manier verder geholpen wordt.

Cybersecurity made simple

Wij vinden dat we cybersecurity begrijpelijk moeten kunnen maken voor iedereen en één van onze belangrijkste doelen is om onze klanten zelf weerbaarder te maken. Dit zie je terug in de manier waarop wij onze diensten verlenen, waarbij het overdragen van kennis en vereenvoudigen van complexe vraagstukken voorop staat. Onze dienstverlening is afgestemd op de samenhang tussen mens, beleid en techniek waardoor we de cybersecurity bij een organisatie als geheel naar een hoger niveau kunnen tillen.

Hoe het begon

Na een aantal jaren actief te zijn op het gebied van cybersecurity hadden wij het idee dat er op dit gebied nog geen goede oplossing was voor de MKB(+) doelgroep. Veel bedrijven richten zich puur op de techniek of alleen op beleid en leveren daar specialistische diensten in. Wat wij zien is dat er bij vooral veel MKB(+) organisaties juist behoefte is aan advies op een breder vlak, maar dan wel op een manier die ook voor hen toegankelijk is. Dus geen immens grote, complexe en lang lopende projecten, maar pragmatisch advies op maat. Wij geloofden vanaf de start dat we dit konden bieden en inmiddels zijn er vele klanten, zoals Schouten en Nelissen, Dearhealth en Dura Vermeer, die dit ook kunnen bevestigen.