Contact us    EN / NL

Over ons

ㅤㅤㅤㅤ

purasec-013.jpg
ㅤCYBERSECURITY MADE SIMPLE

Wij zien dat cybersecurity vaak onnodig ingewikkeld gemaakt wordt. Wij willen onze kennis en ervaring juist inzetten om organisaties op een toegankelijke en pragmatische manier te helpen de juiste stappen te zetten

ROOS & CHARL

Over PuraSec

In 2018 hebben Roos Dijkxhoorn en Charl Tuwanakotta PuraSec opgericht. Inmiddels behoren we tot de snelst groeiende security bedrijven in Nederland. Naast ons kantoor in Delft hebben we in 2021 een kantoor in Zwolle geopend zodat we onze klanten in heel Nederland goed kunnen bereiken. Wij hebben een team van meer dan 20 inhoudelijke consultants met kennis op diverse disciplines, van beleid tot techniek.

Onze Missie

Wij vinden dat we cybersecurity begrijpelijk moeten kunnen maken voor iedereen en één van onze belangrijkste doelen is om onze klanten zelf weerbaarder te maken. Dit zie je terug in de manier waarop wij onze diensten verlenen, waarbij het overdragen van kennis en vereenvoudigen van complexe vraagstukken voorop staat. Onze dienstverlening is afgestemd op de samenhang tussen mens, beleid en techniek waardoor we de cybersecurity bij een organisatie als geheel naar een hoger niveau kunnen tillen.

purasec-119.png
purasec-zwolle-05
purasec-037.png

Diensten

Onze diensten omvatten het inzetten van security officers op flexibele basis (security officer as a service), implementatie van diverse normen waaronder ISO 27001 en NEN 7510 inclusief het uitvoeren van de bijbehorende interne audits, en het uitvoeren van pentesten. Voor bedrijven die willen ontdekken waar hun grootste risico’s liggen en waar zij als eerste mee aan de slag moeten, maken wij aan de hand van een door ons uitgevoerd risk assessment gezamenlijk met onze klanten een roadmap om ze hierbij te helpen.

Best in class

Onze consultants hebben tijdens hun werk één duidelijk doel; positieve impact maken en tevreden klanten. Die passie zorgt ervoor dat we duurzame relaties hebben met onze klanten die ons beoordelen met gemiddeld een 8+ als cijfer. Om inhoudelijk te voldoen aan dit streven zijn onze consultants in bezit van de nodige certificeringen, waarmee zij hun kundigheid kunnen bevestigen. Ook als organisatie zijn wij in bezit van de ISO 27001 certificering.

Cultuur

De manier waarop we onze klanten ondersteunen is gericht op kennis delen, pragmatiek en het faciliteren van de groei in volwassenheid op cybersecuritygebied. Zoals we met onze klanten omgaan, doen we dat ook binnen de teams. We helpen elkaar om beter te worden en uitdagingen gaan we samen aan. We zijn samen trots op het bedrijf en de mooie resultaten die we bereiken en dat vieren we dan ook regelmatig met elkaar en met onze klanten.