Contact us    NL / EN

Over ons

ㅤㅤㅤㅤ

purasec-013.jpg
ㅤCYBERSECURITY MADE SIMPLE

Wij zien dat cybersecurity vaak onnodig ingewikkeld gemaakt wordt. Wij willen onze kennis en ervaring juist inzetten om organisaties op een toegankelijke en pragmatische manier te helpen de juiste stappen te zetten

ROOS & CHARL

Ons team & kantoor

Onze kantoren zijn gevestigd in Delft en Zwolle. Als we niet bij klanten aan het werk zijn komen we daar dan ook graag bij elkaar. We zijn een groep enthousiaste professionals en vinden het geweldig om goed werk neer te zetten voor onze klanten. Daarbij staan we altijd voor elkaar klaar en weten we elkaar te motiveren als dit een keer nodig is.

Naast security experts zijn we wintersporters, crossfitters, voetballers, korfballers en wandelaars. We vinden sport en beweging heel belangrijk en maken daar dus graag tijd en ruimte voor. Een goede balans tussen werk en plezier is in onze ogen essentieel om het allemaal leuk te houden. Dat betekent dat we een hoop lol hebben en zodra iets ook maar lijkt op een succes(je) dan wordt dat meteen gevierd!

purasec-119.png
purasec-101.png
purasec-037.png

Cybersecurity made simple

Wij vinden dat we cybersecurity begrijpelijk moeten kunnen maken voor iedereen en één van onze belangrijkste doelen is om onze klanten zelf weerbaarder te maken. Dit zie je terug in de manier waarop wij onze diensten verlenen, waarbij het overdragen van kennis en vereenvoudigen van complexe vraagstukken voorop staat. Onze dienstverlening is afgestemd op de samenhang tussen mens, beleid en techniek waardoor we de cybersecurity bij een organisatie als geheel naar een hoger niveau kunnen tillen.

Hoe het begon

In ons werk als cybersecurity specialist zagen wij regelmatig dat security (onnodig) ingewikkeld gemaakt werd. Vragen van klanten werden vaak nog complexer dan ze al waren, en oplossingen waren groot en tijdrovend. Op basis van onze kennis waren wij ervan overtuigd dat dit anders kon en moest. Om onze overtuiging te toetsen zijn we gestart met het helpen van MKB(+) bedrijven; we zagen dat daar een enorme behoefte was aan een pragmatisch aanpak die niet werd beantwoord. Al snel merkten wij dat ook grotere organisaties enthousiast werden van onze benadering, waarbij we op een efficiënte manier een best in class dienstverlening leveren. Inmiddels hebben wij duurzame relaties met klanten zoals Dura Vermeer, Schouten en Nelissen, Xebia, maar ook diverse overheidsinstanties en zorginstellingen.