Contact us    EN / NL

Roos nieuw bestuurslid van Cyberveilig Nederland!

Cyberveilig Nederland

Cyberveilig Nederland, een belangenvereniging voor de cybersecuritysector, heeft Roos Dijkxhoorn van Purasec toegevoegd aan haar bestuur. Roos zal samen met het huidige bestuur, bestaande uit Steven Dondorp (Northwave), Kevin Jonkers (Fox-IT), Paul van Enckevort (TUV Nord) en Erik de Jong (Securify), zich inzetten voor een optimaal ondernemingsklimaat in de cybersecuritysector in Nederland.

Cyberveilig Nederland is opgericht in 2018 met als doel de kwaliteit en transparantie binnen de sector te vergroten. Dit doet de organisatie onder andere door betrokken te zijn bij het keurmerk pentesten, het opzetten van het Cybersecurity Woordenboek, het schrijven van whitepapers over ransomware en het betrekken van publiek-private samenwerkingsverbanden zoals AAN en de Cybersecurity Alliantie.

Volgens Roos is het als eigenaar van PuraSec belangrijk om de drempel laag te houden voor klanten om met informatiebeveiliging aan de slag te gaan. "Het is voor ons extra belangrijk om te zorgen dat we de drempel laag houden om met informatiebeveiliging aan de slag te gaan. Dat ik gekozen ben als algemeen bestuurslid van Cyberveilig Nederland geeft voor mij aan dat ook de leden de boodschap van het eenvoudig en toegankelijk houden van cybersecuritydienstverlening belangrijk vinden om uit te dragen," aldus Roos.

Volgens Petra Oldengarm, directeur van Cyberveilig Nederland, vergroot de toevoeging van Roos niet alleen de diversiteit binnen het bestuur, maar krijgt men ook een extra actieve stem binnen het bestuur van een MKB-cybersecuritybedrijf.

Lees het volledige bericht hier: https://cyberveilignederland.nl/actueel/roos-dijkxhoorn-verkozen-tot-nieuw-bestuurslid-cvnl